Ιδιωτικό συμφωνητικό 4ήμερης εκδρομής της Γ' Λυκείου

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ

Σήμερα στις 14/11/2012 το AT HOLIDAYS και από την άλλη πλευρά οι: Κ.κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ), οι καθηγητές ΜΑΚΡΥΔΗΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΝΤΑΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, η κ. ΓΙΑΒΡΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΕΚΠΡ/ΠΟΣ του Σ.Γ. & Κ) & οι μαθητές ΜΑΛΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ και ΣΠΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 εκ μέρους του 4ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

 αποφάσισαν και συμφώνησαν τα παρακάτω: Διενέργεια 4-ήμερης εκδρομής της Γ? τάξης του Λυκείου στη Θεσσαλονίκη από 6/12/2012 έως και 9/12/2012 για #78# μαθητές και #4# καθηγητές με την τιμή κατ? άτομο #200# ?. 

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνονται:

 1. Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE 5* (Μοναστηρίου 305-307, Θεσσαλονίκη) σε (κατά βάση) τρίκλινα & τετράκλινα δωμάτια για τους μαθητές & μονόκλινα  για τους καθηγητές.
 2. Μεταφορές περιηγήσεις & εκδρομές με τουριστικά λεωφορεία τα οποία διατίθενται κατ? αποκλειστικότητα καθ? όλη τη διάρκεια της εκδρομής βάσει του προγράμματος του σχολείου.Το λεωφορείο σύμφωνα με όλες τις προβλεπόμενες από την ελληνική νομοθεσία διατάξεις ,διαθέτει όλα τα έγγραφα καταλληλότητας όπως επαγγελματική άδεια οδήγησης, ασφάλεια, δελτίο ΚΤΕΟ, βιβλίο ΡΕΠΟ, βιβλίο δρομολογίων, ταχογράφο, ζώνες ασφαλείας, ελαστικά σε καλή κατάσταση κ. α)
 3. Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σε μπουφέ (Σύνολο 3).
 4. Δείπνο καθημερινά στο ξενοδοχείο σε μπουφέ (Σύνολο 3).
 5. Επίσημος επαγγελματίας ξεναγός στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
 6. Συνοδός του ταξιδιωτικού γραφείου καθ? όλη την διάρκεια της εκδρομής.
 7. Διόδια αυτοκινητοδρόμων.
 8. Δωρεάν συμμετοχή των πέντε (4) συνοδών καθηγητών.
 9. Ασφαλιστική ιατροφαρμακευτική κάλυψη με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ. (ΑΡ. ΣΥΜΒ. 3170)
 10. Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ. (ΑΡ. ΣΥΜΒ. 63330/91926)
 11. ΦΠΑ 

ΕΥΘΥΝΕΣ AT HOLIDAYS 

To AT HOLIDAYS ενεργεί σαν μεσάζων, μεταξύ αφενός των πελατών & αφετέρου των ξενοδοχείων, μεταφορέων καθώς & κάθε άλλου επιφορτισμένου μέσου για την παροχή υπηρεσιών ώστε να γίνει δυνατή η σωστή εκτέλεση του προγράμματος της εκδρομής. Θα καταβάλει επίσης & κάθε δυνατή προσπάθεια ακόμα και για την αντιμετώπιση κάποιας ενδεχόμενης ανωμαλίας, εκτός βεβαίως για λόγους ανωτέρας βίας και πάντα με γνώμονα το συμφέρον των εκδρομέων.

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

14/11/2012      ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ # 3000 # ?

26/11/2012      ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ #5000# ?

10/12/2012      ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ # ΕΞΟΦΛΗΣΗ # ?

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ:

 1. Η τιμή παραμένει σταθερή ανεξαρτήτως πιθανής αύξηση τιμής, των λεωφορείων & του ξενοδοχείου.
 2. Το κόστος των # 200 # ? ανταποκρίνεται σε αριθμό εκδρομέων από 65 έως 71. Διαφοροποίηση πέρα του παραπάνω ορίου φέρει διαφοροποίηση του κόστους της εκδρομής, το οποίο καθορίζεται εκ νέου και από τις δύο πλευρές.
 3. Ως εγγύηση της καλής εκτέλεσης των συμφωνηθέντων όρων του παρόντος συμβολαίου το σχολείο θα κρατήσει  το ποσό της εξόφλησης το οποίο θα αποδοθεί στο τουριστικό γραφείο με το πέρας της εκδρομής στις 10/12/2012. 

 

 

ΑΘΗΝΑ 14/11/2012 

 

 

Για το AT HOLIDAYS 

ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ  

 

ΚΑΤΣΙΑΦΟΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για το 4ο ΛΥΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ

 ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΚΡΥΔΗΜΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΤΑΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΓΙΑΒΡΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΜΑΛΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

ΣΠΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ