ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021,

το σχολείο μας διοργάνωσε αθλητικές, αλλά και πολιτιστικές δράσεις.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς,

έπαιξαν μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και παρακολούθησαν σχετική ταινία.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 10:00

θα γίνει η έναρξη της σχολικής χρονιάς με την τέλεση του αγιασμού.

  • Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α' Λυκείου θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:00.
  • Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β' & Γ' Λυκείου θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:30.

 

      Θα δοθούν βιβλία και πρόγραμμα σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

 

 

Τα Γραφεία Τύπου των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας ανακοινώνουν:

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Inkedcute-owl-with-graduation-cap-and-books LIΣυγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες του σχολείου μας για την προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν σε εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Στους μαθητές/τριες που πέτυχαν το στόχο τους και εκπλήρωσαν τις προσδοκίες τους ευχόμαστε καλές και ουσιαστικές σπουδές. Είναι αλήθεια πως πολλοί μαθητές/τριες μας πέτυχαν να εισαχθούν σε υψηλόβαθμες σχολές και νιώθουμε και εμείς οι καθηγητές/τριες τους χαρούμενοι για την επιτυχία τους. Κυρίως, όμως, νιώθουμε υπερήφανοι για όλους τους μαθητές/τριες μας, ακόμα και για αυτούς/αυτές που δεν πέτυχαν εξαιτίας των νέων δεδομένων εισαγωγής. 
Πιστεύουμε ότι γρήγορα θα δικαιωθεί η προσπάθειά τους, θα ανακαλύψουν νέους δρόμους και θα εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Άλλωστε σημασία έχει το ταξίδι.....

682-6822619 flock-of-flying-bird-png-free-image-birdsΕυχόμαστε στους μαθητές/τριες του σχολείου μας οι οποίοι θα εξεταστούν πανελλαδικά από τη Δευτέρα καλή δύναμη και επιτυχία.
Ευχόμαστε να εκπληρωθούν οι προσδοκίες σας και να ανταμειφθούν οι 
προσπάθειες και οι κόποι σας ιδίως σε μια τόση δύσκολη κατάσταση που βιώσαμε όλοι. Να θυμάστε, βέβαια, ότι το σημαντικότερο είναι η προσπάθεια και ο αγώνας που δώσατε.

Τέλος, ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές/τριες να έχουν μια χαρούμενη ζωή γεμάτη εικόνες, εμπειρίες και δημιουργική σκέψη.

Η Δ/τρια και ο σύλλογος διδασκόντων του 4ου ΓΕΛ Νίκαιας