Την Τρίτη 14/11/2023 και ώρα 13:15 στο γραφείο του 4ου Γενικού Λυκείου Νίκαιας συνεδρίασε η επιτροπή αξιολόγησης προσφορών που συστήθηκε από το διευθυντή του σχολείου κο Γατσούλη Συμεών για την αξιολόγηση των προσφορών των τουριστικών γραφείων σχετικά με την προγραμματισμένη 5ήμερη εκδρομή από 15 έως και 19/12/2023 στη θεσσαλονίκη – Μακεδονία.

Κατακύρωση εκδρομής - ΕΓΓΡΑΦΟ

Τριήμερη - Βόλος

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου ολοκληρώθηκε η τριήμερη εκδρομή των μαθητών και μαθητριών της Γ' Λυκείου με συνοδούς καθηγητές την κ. Χαλκέα, τον κ. Κολυβάκη (αρχηγό της εκδρομής), τον κ. Γκοντινάκο (συντονιστή της εκδρομής) και τον κ. Λιούτα. Οι μαθητές μας επισκέφθηκαν τον φιλόξενο Βόλο και το καταπράσινο Πήλιο, όπου απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, ενώ παράλληλα επισκέφτηκαν χώρους πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Μετά από αυτή την ευχάριστη ανάπαυλα, ευχόμαστε στους τελειόφοιτους μαθητές μας καλή δύναμη στην προετοιμασία τους για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους συνοδούς εκπαιδευτικούς που οργάνωσαν, συντόνισαν και συνέβαλαν σε αυτή την όμορφη εκδρομή για τους μαθητές μας.

ΠΑΡΝΗΘΑ ΕΚΔΡΟΜΗ

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021,
ημέρα αφιερωμένη στην πεζοπορία για τμήματα της Α’ Λυκείου του σχολείου μας.
Μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους, οι μαθητές και οι μαθήτριές μας
απόλαυσαν τη διαδρομή στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας,
τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται κατά της νόσου Covid-19.

εκδρομη καλαμάτα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η σχολική εκδρομή της Α’ & Β’ Λυκείου στην Καλαμάτα. Τα παιδιά απόλαυσαν κάθε στιγμή και με σύμμαχο τους τον καιρό πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο στην Μεσσηνία, όπου συνδύασαν ψυχαγωγία, αλλά και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους. Ο Σύλλογος του σχολείου ευχαριστεί θερμά όλους τους συνοδούς καθηγητές που οργάνωσαν και συμμετείχαν στην εκδρομή: τον κ. Ζερβό, την κ. Ζαβιτσάνου (αρχηγό της εκδρομής), τον κ. Γκοντινάκο, την κ. Πετσωτή (για την όλη προετοιμασία), την κ. Ράπεση, την κ. Δοβλέτογλου, την κ. Μπαλτζή, την κ. Κουρτίδου και τον κ. Ακσαρίδη.