25η Μαρτιου

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας με την ένθερμη συμμετοχή της Γ’ Λυκείου, αλλά και μαθητών και μαθητριών της Α’ και Β’ Λυκείου που συμμετείχαν ενεργά στο χορευτικό τμήμα και την τεχνική υποστήριξη. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους και όλες που μας συγκίνησαν και μας υπενθύμισαν στιγμές της ιστορικής αυτής περιόδου μέσα από την τέχνη. Οργάνωση και επιμέλεια γιορτής: κ. Μπουραντάνη.

Επιπλέον, ανήμερα της επετείου, το σχολείο μας συμμετείχε στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου με την παρουσία του στην παρέλαση της πόλης μας μετά από προετοιμασία και υπό τη σημαντική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής, κ. Γκοντινάκου και κ. Ζαμπέτα.

 

17 Νοεμβρη

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Λυκείου συμμετείχαν στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Μας συγκίνησαν και μας δημιούργησαν συναισθήματα ελπίδας και αισιοδοξίας  με το κέφι τους, τη στάση τους, το ήθος τους και τις δεξιότητές τους.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την εξαιρετική καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητριών, κ. Κατσούλια και κ. Σαββίδου, και την τεχνική υποστήριξη του κ. Λιούτα.

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021,
το σχολείο μας διοργάνωσε αθλητικές, αλλά και πολιτιστικές δράσεις.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες μας χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς,
έπαιξαν μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο και παρακολούθησαν σχετική ταινία.

Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας τίμησαν την εθνική επέτειο του «ΟΧΙ» συμμετέχοντας ενεργά στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, υπό την εξαιρετική καθοδήγηση των καθηγητριών και καθηγητών που επιμελήθηκαν τη γιορτή. Προηγήθηκε η παράδοση της σημαίας στη σημαιοφόρο και τους παραστάτες καθώς και η απονομή αριστείων, βραβείων και ειδικών επαίνων στους μαθητές και τις μαθήτριες για τις επιδόσεις τους κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Επιπλέον, ανήμερα της επετείου, το σχολείο μας συμμετείχε στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου με την παρουσία του στην παρέλαση της πόλης μας μετά από προετοιμασία και υπό την σημαντική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών φυσικής αγωγής.