Το σχολείο μας  αρχικά συστεγαζόταν με το 6ο Γυμνάσιο Νίκαιας στην οδό Μαντούβαλου και Παπαφλέσα,στα πλάγια του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας.Το Γυμνάσιο ήταν όλο πρωινό και το Λύκειο όλο απογευματινό.Το κάθε σχολείο είχε το δικό του κτήριο ,αίθουσες και ωράριο.

Έγιναν πολλές προσπάθειες προκειμένου  να αποκτήσει το 4ο Λύκειο δικό του κτήριο σε παρακείμενο δημοτικό οικόπεδο επί της οδού Μπελογιάννη και Ολυμπίας. Μετά από πολλές διεργασίες τελικά το οικόπεδο δεσμεύτηκε και το κτίριο άρχιζε να χτίζεται. Διευθυντής του σχολείου την περίοδο εκείνη ήταν ο Γεώργιος Σταμπουλής.

Οι μέρες περνούσαν,όλοι βλέπαμε με πόθο το νέο ,φωτεινό κτήριο ,με τις ευρύχωρες αίθουσες,τα μεγάλα γραφεία,το γήπεδο 5 επί 5 για ποδόσφαιρο κλπ. Ανυπομονούσαμε να πάμε σε όλο πρωινό ωράριο που ταιριάζει περισσότερο σε λειτουργία σχολείου. Φύγαμε από σκοτεινές και πολυκαιρισμένες αίθουσες και πήγαμε σε φωτεινές .Η διαφορά ήταν μεγάλη. Η μεταφορά μας έγινε αμέσως. Ύστερα έγιναν εγκαίνια, το Σεπτέμβριο του 2004, και περάσαμε στην δεύτερη φάση του σχολείου μας.   Η αλλαγή σε ποιότητα συνθηκών εργασίας ήταν τεράστια.

Σοφία Κλημεντίδου, Μαθηματικός

 

 

Από τα εγκαίνια του σχολείου στις 13/9/2004            
agiasmos1
agiasmos2
prosklhsh
1/3 
start stop bwd fwd