ΒΙΟΛΟΓΙΑ

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 και ώρα 9.30 π.μ. και απευθύνεται σε μαθητές/τριες της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των Γενικών Λυκείων της χώρας. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι τρεις (3) ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/τριες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται από κάθε μαθητή/τρια χωριστά:

Α) μόνο για την τάξη φοίτησής του/της, με τη συμπλήρωση και υποβολή της σχετικής φόρμας - δήλωσης στην ιστοσελίδα του ΠΔΒ (www.pdbio.pev.gr). Στη φόρμα θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο, η τάξη φοίτησης, το σχολείο και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης = ΔΙΔΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας.

B) Κάθε μαθητής/τρια υποβάλλει τη δήλωση συμμετοχής του/της και στην κ. Δοβλέτογλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) μέχρι την παραπάνω ημερομηνία.

Μετά  από  αυτή  την  ημερομηνία  καμία  ατομική  δήλωση δεν  θα  γίνει  δεκτή.  Στα  εξεταστικά κέντρα  δεν θα  γίνονται δεκτοί μαθητές  οι οποίοι δεν έχουν υποβάλει ατομική  δήλωση.