Β ΛΥΚΕΙΟΥ 2024

Το τριήμερο 5-7 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδρομή της Β' Λυκείου στην Καλαμάτα. Την 1η μέρα ξεναγηθήκαμε στον εντυπωσιακό Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης και κάναμε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της Καλαμάτας .Την 2η μέρα επισκεφτήκαμε την πανέμορφη Μεθώνη και το κάστρο της .Περπατήσαμε στην περιοχή του κάστρου και στο μικρό  Μπούρτζι του, βγάζοντας  ξεχωριστές φωτογραφίες .Συνεχίσαμε με την γραφική Πύλο όπου και φάγαμε παραθαλάσσια, απολαμβάνοντας μια ηλιόλουστη μέρα .Την τελευταία μέρα είχαμε ξανά χρόνο στην Καλαμάτα όπου προσκυνήσαμε τον ναό των Αγίων Αποστόλων, βολτάραμε μέσα στην πόλη για να την γνωρίσουμε καλύτερα και ψωνίσαμε τα αναμνηστικά μας. Η εκδρομή ολοκληρώθηκε με απογευματινή επίσκεψη στο Ναύπλιο για φαγητό, καφέ και παγωτό.

Οι μαθητές/τριες μας έδειξαν αξιέπαινο χαρακτήρα και διαγωγή. Ήταν συνεπείς στις ώρες και στις οδηγίες που λάμβαναν και συνεργάστηκαν με τους συνοδούς τους καθηγητές με προσοχή και σεβασμό . Μπράβο στους νεαρούς κυρίους και  κυρίες μας.
 
Συνοδοί καθηγητές/τριες: ο Διευθυντής, κ. Γατσούλης, η Υποδιευθύντρια, κα. Κλημεντίδου, ο κ. Μαλέσκος, η κα. Παππά και η κα. Πετσωτή.